Aanbouw

013 369 9522

   sales@verbouwgroep.com

AANBOUW


Heeft u behoefte aan meer ruimte?


Op het moment dat u gebrek heeft aan ruimte hoeft u niet meteen aan verhuizen te denken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een aanbouw aan uw huis. Dit scheelt u vaak gedoe en geld. Bovendien zorgt een aanbouw voor een stijging van de waarde van uw huis. U kunt kiezen voor een uitbouw, een serre, één of meer dakkapellen, een balkon of een dakterras.

TOCH GRAAG WAT MEER RUIMTE?


Doordat u kiest voor Verbouwgroep weet u zeker dat het bouwen soepel verloopt. Het belangrijkste voordeel van een woningaanbouw is natuurlijk dat u meer ruimte krijgt. Dit zorgt vaak ook nog voor een verhoging van de waarde van uw huis. Als u kiest voor Verbouwgroep kiest u voor kwaliteit en comfort. Vraag daarom nu vrijblijvend een offerte aan.

Kies uw aanbouw


Hoe wilt u uw huis graag ruimer maken? Zo kunt u denken aan een aanbouw, uitbouw of opbouw. Bij een aanbouw wordt een extra ruimte aan het huis gebouwd, zoals een bijkeuken, garage of kantoorruimte. Bij een uitbouw krijgt u ook extra ruimte, maar in dit geval zullen de oorspronkelijke buitenmuren gesloopt worden. Voorbeelden hiervan zijn een extra grote keuken of een erker. Bij opbouw plaatsen wij een verdieping op uw woning. Alle drie hebben voor- en nadelen waar u zelf een keus in moet maken.

Wij adviseren u daar natuurlijk graag bij, neem contact met ons op!

Stappen aanbouw


Al kent een aanbouw minder werk dan een verhuizing, een aanbouw heeft letterlijk en figuurlijk veel voeten in de aarde. Daarom zorgt Verbouwgroep ervoor dat alles soepel verloopt. Zo kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen en een aanvraag doen voor een offerte. We zullen altijd nauwkeurig luisteren en voldoen aan uw wensen.

Er zijn een aantal dingen die geregeld moeten worden voordat de bouw van start gaat. Hierbij kunnen wij u helpen. Wij geven advies voor de aanbouw en helpen met de aanvraag voor de vergunning. Zo kunnen wij ook helpen met de volgende stappen:

  • Kies uw aanbouw
  • Heeft u een vergunning nodig?
  • Stel uw budget vast
  • Vraag de tekeningen op van uw huis
  • Zoek een aannemer
  • Laat een tekening maken
  • Vraag eventueel een vergunning aan
  • Inrichten

Advies op maat


Als u uw budget heeft vastgesteld, kunt u een gratis adviesgesprek aanvragen. Zo kunnen wij samen met u kijken hoe wij uw wensen kunnen realiseren. Voordat we daarmee beginnen, kunt u de tekeningen opvragen van uw huis. Ook hiermee kunnen wij u helpen. Met de tekeningen kunnen wij beter zien wat de mogelijkheden zijn.
Aan de hand van uw wensen en in overleg met ons laat u een tekening maken. Met onze hulp en advies vraagt u vervolgens een vergunning aan. Zodra de aanbouw klaar is, kunt u het gaan inrichten, zodat u nu kunt genieten van alle extra ruimte.

VERBOUWGROEP  B.V.

CONSTRUCTIE & RENOVATIEGedreven door kennis, ervaring én vakmanschap!


Contact Info

Quick Links

013 369 9522

Zandschelstraat 1 B  |  5051HK  |   Goirle
Copyright 2019 © All Rights Reserved