Verbouw

013 369 9522

   sales@verbouwgroep.com

VERBOUW


Een verandering van uw bestaande woning?


Dankzij een verbouwing krijgt u meer ruimte in huis, of deelt u de bestaande ruimtes anders in. Met verbouwen kunt u alle kanten op; u kunt uw huis of een ruimte precies zo indelen als u dat wilt. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe keuken of misschien wilt u van een slaapkamer een badkamer maken. Verbouwgroep staat voor u klaar met het juiste advies en hulp.

EEN VERANDERING NODIG?


Met alle klussen kan Verbouwgroep u helpen. Vraag nu een offerte aan. Vul uw gegevens in en beschrijf uw klus zo duidelijk mogelijk. Een medewerker zal contact met u opnemen om uw wensen verder te bespreken. Aan de hand van uw specifieke wensen sturen wij u vervolgens een vrijblijvende offerte.

Vakman tijdens verbouwing


Wat wilt u graag anders in uw woning? Wilt u grotere ruimtes, muren toevoegen of uitbreken, plafonds verhogen of verlagen, of nog meer? Alle ruimtes in huis kunnen verbouwd of uitgebreid worden. Zo kunt u bijvoorbeeld de badkamer verbouwen, uw slaapkamer, de kamer, de keuken, of misschien wel een paar vierkante meters toevoegen aan uw huis door middel van een prachtige erker of een ruimtelijke serre.
Bij iedere verbouwing kunt u bij ons advies inwinnen. Wij vertellen u graag welke mogelijkheden aansluiten bij uw wensen.

Stappen verbouwen


Voor een verbouwing begint, dient u eerst de volgende stappen te doorlopen. Wij helpen u daar natuurlijk bij:

  • Maak goede afspraken met uw bouwbedrijf en overleg regelmatig met elkaar
  • Regel uw verzekeringen
  • Maak een kostenindicatie van de verbouwing, dit voorkomt verrassingen
  • Laat uw buren weten dat u verbouwingsplannen heeft

Voor de verbouwing begint zorgen wij voor een goed vooronderzoek Zo zorgen wij ervoor dat uw woning voldoet aan alle eisen.

Verbouwing van uw huis


Het is belangrijk dat u een verbouwing aan uw huis goed voorbereidt. Hierbij kunnen wij u helpen. Wij zorgen samen met u voor een goede voorbereiding, zodat het hele verbouwproces soepel verloopt. Ook kijken wij samen met u naar uw budget en de mogelijkheden binnen uw budget. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan. Denkt u bij het verbouwen ook aan energiebesparende maatregelen. Dit scheelt u later geld, maar het kan ook zijn dat u in aanmerking komt voor subsidies en gunstige leningen. Dit allemaal zullen wij samen met u bekijken.

VERBOUWGROEP  B.V.

CONSTRUCTIE & RENOVATIEGedreven door kennis, ervaring én vakmanschap!


Contact Info

Quick Links

013 369 9522

Zandschelstraat 1 B  |  5051HK  |   Goirle
Copyright 2019 © All Rights Reserved