Zakelijk

013 369 9522

   sales@verbouwgroep.com

ZAKELIJK


Ons dynamisch bedrijf met ruime bouwervaring is ijzersterk in reguliere én uitdagende nieuwbouw-, verbouw-, onderhoud- en renovatieprojecten.


Heeft uw pand een opknapbeurt nodig of heeft u plannen voor een nieuw bedrijfspand/ het uitbreiden of verbouwen van uw huidige pand, dan vind u in ons de geschikte partij. Van klein- tot grootschalig, maar altijd met de focus op duurzaamheid, kwaliteit en natuurlijk de wensen van de opdrachtgever. Dus, inclusief (eventueel) ontwerp, installaties en inrichting.

HEEFT U VRAGEN?Wilt u meer informatie of een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op.

E-mailadres: info@verbouwgroep.com
Telefoonnummer: 013 369 9522

Nieuwbouw


Groeit uw bedrijf? Ontstaat er structureel ruimte gebrek en is het tijd voor een nieuw gebouw? Wij denken en ontwerpen graag met u mee. Afgestemd op de functionele bedrijfsprocessen en aansluitend op de wensen omtrent veiligheid en duurzaamheid. Zowel kleine als grote opdrachtgevers kiezen voor Verbouwgroep als het gaat om utiliteitsbouw.

Verbouwgroep


..is aangesloten bij Bouwgarant, het grootste keurmerk in de bouw. U bent er daardoor zeker van dat wij voldoen aan alle strenge eisen op het gebeid van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Contact met Verbouwgroep BV
Wilt u meer informatie over nieuwbouw of verbouw van uw bedrijfspand? Neem dan gerust contact op met ons via 013 369 9522 of per mail via info@verbouwgroep.com

Verbouw


Heeft u achterstallig onderhoud? Of wilt u een efficiëntere indeling in uw bedrijfspand? Ons team van vakmensen staan voor u klaar. We bouwen duurzaam en houden rekening met hoge isolatiegraad, warmte terugwinning en het gebruik van bufferruimten bij de in- en uitloop. Verbouwen is wellicht nog complexer dan nieuwbouw. Er moet goed rekening worden gehouden met de reeds bestaande situatie, met name voor de aanwezige constructie. Onze jarenlange kennis benutten we om ook úw verbouwing tot een geslaagde operatie te maken!

VERBOUWGROEP  B.V.

CONSTRUCTIE & RENOVATIEGedreven door kennis, ervaring én vakmanschap!


Contact Info

Quick Links

013 369 9522

Zandschelstraat 1 B  |  5051HK  |   Goirle
Copyright 2019 © All Rights Reserved